За нас

За нас

От 1 ви Януари 2019г.  Това Място работи единствено онлайн. 

ТОВА МЯСТО е верига авторски магазини, създадени от и за градски хора. 

Ние сме място, в което домуват и срещат своите нови притежателки марки на Български автори на облекла и аксесоари. Ние сме място, в което марките имат значение! Защото са плод на нечия фантазия и много труд. Защото всяка марка има своето послание и казва нещо специално на конкретна група дами. 

Ние подбираме марки с характерен стил и безкомпромисно качество. Ние от ТОВА МЯСТО сме критични също толкова, колкото е критична всяка жена в изборите, които прави. Обновяваме селекция си от марки, за да сме нови, модерни и интересни. Високо качество е догма при нас, а не handmade на всяка цена. 

Ние сме ТОВА МЯСТО, в което дами с усет към добрата мода и вкус към добрия стил на живот намират дрехи и аксесоари, с които да подчертаят своята красота и индивидуалност. Намират и история и преживяване, за което да разкажат на кафето в понеделник сутрин в офиса. Можете да се свържете с нас на телефон +359 988 21 62 83 или като ни напишете съобщение във фейсбук страницата ни https://www.facebook.com/tovamiasto.