За нас

За нас
МАГАЗИНИ:

ТОВА МЯСТО Кърниградска
ул. "Кърниградска" 12-14, на ъгъла с ул. "Цар Асен"
Работно време:  пон-съб: 11.30 - 19.30

ТОВА МЯСТО Славянска
ул. "Славянска" 3, на ъгъла с ул. "Раковска"
Работно време:  пон-пет: 10.30 - 19.30; съб: 11.30 - 18.00

ТОВА МЯСТО е верига авторски магазини, създадени от и за градски хора. 

Ние сме място, в което домуват и срещат своите нови притежателки марки на Български автори на облекла и аксесоари. Ние сме място, в което марките имат значение! Защото са плод на нечия фантазия и много труд. Защото всяка марка има своето послание и казва нещо специално на конкретна група дами. 

Ние подбираме марки с характерен стил и безкомпромисно качество. Ние от ТОВА МЯСТО сме критични също толкова, колкото е критична всяка жена в изборите, които прави. Обновяваме селекция си от марки, за да сме нови, модерни и интересни. Високо качество е догма при нас, а не handmade на всяка цена. 

Ние сме ТОВА МЯСТО, в което дами с усет към добрата мода и вкус към добрия стил на живот намират дрехи и аксесоари, с които да подчертаят своята красота и индивидуалност. Намират и история и преживяване, за което да разкажат на кафето в понеделник сутрин в офиса. 

Имаме два магазина в София и онлайн магазин. Адресите на магазините ни са: ул. Славянска 3, ул. Кърниградска 14, а сайтът ни е https://tovamiasto.com/.

Можете да се свържете с нас на телефон +359 886 445 399 или като ни напишете съобщение във фейсбук страницата ни https://www.facebook.com/tovamiasto.