За нас

За нас


ТОВА МЯСТО е онлайн магазин, създаден от и за градски хора. 

Ние сме място, в което домуват и срещат своите нови притежателки марки на Български автори на облекла и аксесоари. Ние сме място, в което марките имат значение! Защото са плод на нечия фантазия и много труд. Защото всяка марка има своето послание и казва нещо специално на конкретна група дами. 

Ние подбираме марки с характерен стил и безкомпромисно качество. Ние от ТОВА МЯСТО сме критични също толкова, колкото е критична всяка жена в изборите, които прави. Обновяваме селекция си от марки, за да сме нови, модерни и интересни. Високо качество е догма при нас, а не handmade на всяка цена. 

Ние сме ТОВА МЯСТО, в което дами с усет към добрата мода и вкус към добрия стил на живот намират дрехи и аксесоари, с които да подчертаят своята красота и индивидуалност. Намират и история и преживяване, за което да разкажат на кафето в понеделник сутрин в офиса. 


Можете да се свържете с нас на телефон +359 888 47 73 07 или като ни напишете съобщение във фейсбук страницата ни https://www.facebook.com/tovamiasto.

Зад интернет магазинът ни стои дружество с ограничена отговорност - Каравес ООД, вписано в публичният търговския регистър на Република България - Удостоверение с изх. номер 20130820103630 / 20.8.2013г, ЕИК 202704343. Седалището на фирмата се намира в град София, ул."Средна Гора" 49