За нас

За нас
МАГАЗИНИ:

ТОВА МЯСТО Одрин
ул. "Одрин" 74, на ъгъла с бул. "Тодор Александров"
Работно време: пон-пет: 11.00 - 19.00

ТОВА МЯСТО Кърниградска
ул. "Кърниградска" 12-14, на ъгъла с ул. "Цар Асен"
Работно време:  пон-съб: 11.30 - 19.30

ТОВА МЯСТО Славянска
ул. "Славянска" 3, на ъгъла с ул. "Раковска"
Работно време:  пон-пет: 10.30 - 19.30; съб: 11.30 - 18.00

Това Място е създадено от и за градски хора. Приятно-артистично пространство в Центъра на София, в което ще намерите различни красиви неща. 

Концепцията на Това Място е да даде възможност на БГ дизайнери на дрехи, аксесоари и всякакви вълшебни ръчно изработени неща да достигнат до нас - градските хора. 

Това Място е удобно за достъп на всички щури тинейджъри от училищата наоколо и логично там могат да бъдат открити много сладки аксесоари и Това Място е уютно и артистично кътче, пълно с красота. Красиво подредено, с достатъчно въздух, за да можете да се почувствате удобно, с места са посядване и браузване в Интернет с чаша чай или друга освежаваща напитка.
Дали ти трябва рокля за парти или просто за да бъдеш различна, дали ти трябва артистично колие от БГ дизайнер или пък бурканче био козметика Това Място ще ти предложи избор.
Едно е сигурно Това Място ще те зареди с позитивна енергия и красота.

Това Място ще дава възможност за различни събития, които да подкрепят хубавия стил на живот – дегустация на вино, различни уъркшопове под ръководството на нашите любими БГ дизайнери, представяне на книги и много други.