Условия за ползване - ТоваМясто.com


Условия за ползване

Уважаеми потребители, добре дошли в нашия онлайн магазин. В него ще откриете красиви и интересни продукти на атрактивни и достъпни за Вас цени. Използването на сайта Товамясто.com означава, че приемате условията за ползване и сте съгласни с тях. Фирмата си запазва правото да променя тези условия, като актуализира публикацията на сайта.


1. Как да направите поръчка

Не е необходима задължителна регистрация за да пазарувате от нас. Достатъчно е при натискане на бутона Поръчка, под избраните от Вас продукти, да попълните указаната информация, като задължително условие е да попълните полетата отбелязани със звездичка. На посоченият от Вас телефон за връзка, ще се свържем за потвърждаване на покупката.

Стоката ще Ви бъде доставена в рамките на 2 до 3 работни дни, като доставката е за ваша сметка. 

 

2. Как да платите

- Вие избирате начина на плащане:
    а. С наложен платеж
    б. С кредитна или дебитна карта през системата на PaySera
    в. С Revolut към потребител @veselvmmt
    г.  Epay
    д. по банков път

 

3. Доставка

Доставката се извършва от куриер на SPEEDY - директно на посочен домашен адрес, на офис адрес, или до поискване - офис на SPEEDY. Срокът на доставка е от 2 до 3 работни дни, като стойността на доставката започва от 4.99лв.  Поръчки направени през почивен ден или празник се изпълняват в първият работен делничен ден.
Доставка с куриерите на ЕКОНТ се извършва по тарифите им за доставка, като стойността на доставката се поема изцяло от клиента.

Това Място изпълнява поръчките през СПИДИ с Пощенски Паричен Превод (законен метод при който търговеца не издава касова бележка), което означава че документа който получавате при доставка от куриера е и документ за получена и платена пратка. 

 

4. Право на отказ и връщане на стоката 

Вашите права са гарантирани при отказ от поръчаната стока в срок от 14 дни след получаване на доставката, при следните условия: 
    а. ако стоката не е използвана 
    б. цялостната и опаковка не е нарушена. 
    в. стоката е във вида в който е получена.

След получаване на формуляра Ви, ще се свържем с Вас по телефона за потвърждаване връщането на стоката, в рамките на следващите 24 часа. Стоката следва да изпратите към наш офис, като транспортирането и е за Ваша сметка. След получаване на стоката от нас, в рамките на 24 часа, парите Ви ще бъдат възстановени под формата на точки в регистрацията Ви тук, или по банков път.


5. Ценова политика 

Посочените в сайта ни цени за стоките, са крайни цени в лева и включват ДДС. Tovamiasto.com си запазва правото да променя цените по свое усмотрение по всяко време и без предварително да уведомява за това потребителите. Те от своя страна, заплащат цената, която е била актуална по време на покупката.