Натурална козметика

Подкатегории

Сравнение (0)


Показани от 1 до 3 от 3 (1 страници)

Натурална козметика


Глобално замърсяване, ГМО, изчерпване на природни ресурси, висок стрес, дигитализация на ежедневието на обикновения човек. Това е реалността, в която живеем днес. Естествена човешка реакция на всичко това е ревностният стремеж към нещо чисто, просто, природно.


Натуралната козметика, био-храни, еко-продукти – все мантри на съвремието, които завладяват масово хората. Естествен е човешкият стремеж към здраве и красота, а древна истина е, че красотата идва отвътре. Когато човекът е здрав, той се чувства добре и го излъчва.


Натурални сапуни


Това Място приписва на добрия стил на живот и използването на качествена козметика. Ние предлагаме 100% натурални и напълно ръчно произведени сапуни, в които няма никаква съставка, различна от природни масла, олия и минерали.


Натуралните сапуни и човешките сетива


Натуралните сапуни са едно прекрасно измивно средство, което радва всички сетива. Формата и цветовете са естествени, направени с авторско вдъхновение и всеки път с някаква разлика и изненада. Погледнеш ли натурален сапун ти се приисква да го пипнеш и помиришеш. Ароматите са нежни смеси от етерични масла. Толкова фини, че няма нужда да се чете текста на опаковката “без добавени ароматизатори”. След като сме вдъхнали от аромата и си измием ръцете за първи път с натурален сапун ще ни направи впечатление мекотата и приятната пяна, която образуват.


Не са малцина тези, които видели и помирисали натуралните сапуни решават да ги опитат и на вкус, но ние не го препоръчваме! :) Да, толкова са привлекателни, че ти се приисква да ги усетиш с максимум от сетивата си.