Ръчно изработени бижута

Подкатегории

Сравнение (0)


Показани от 1 до 15 от 141 (10 страници)
Ръчно изработени бижута

Ръчно изработени бижута


Добрият аутфит изисква правилно подбрани дрехи и обувки, добри съчетания с аксесоари и грим. Безупречен вид се постига с дрехи, адекватни на повода, фигурата и сезона и в добавка качествени обувки. Това е цяла наука - да подбереш цвят, който те разхубавява, да знаеш кoя кройка се подходяща за твоята фигура, да поназнайваш за дрес-кода на различни събирания, да имаш подходящите обувки, с които да успееш да издържиш до края на партито или дори командировката. Никой не е казал, че е лесно! Но ако вече владееш основните правила и имаш задължителните за гардероба на добре облечената жена дрехи и обувки, не бива да се задоволяваш с това. От добре облечена до стилно облечена остава още една стъпка - изборът на бижу.

В миналото бижутата са се използвали по-скоро като знак за положение и богатство или дори принадлежност към определена организация. Също преди години са имали предимно функционална причина за употреба – да закрепят нещо, да прикрият друго. Каква добра новина е, че в днешни дни изборът на бижута и аксесоари е свободен!


Индивидуален стил се постига с избор на аксесоар

Колие, обеци, чанта или шал - това са нещата, които ще те направят забележима и отличима. Това Място има свое виждане на тема бижута. Да с ръчно изработени, да носят авторската енергия в себе си и да притежават отличителна концепция. Тон в тон или контрастни цветове, обемни или фини и едва забележими, дълготрайни или по-скоро сезонни, няма други закони, освен законът на привличането. Харесат ли ти ръчните бижута, поискаш ли ги – твои са! Значи са за теб. На коя жена не се е случвало да напасне цял тоалет по едно колие, в което се е влюбила, докато е минавала покрай витрината на някой магазин?


Ръчно изработени бижута според сезона

В Това Място правим селекция всеки сезон, за да може да ти предложим актуални и модерни ръчно изработени бижута. Нашите аксесоари са изработени от различни материали и ще отговорят на различни стилови предпочитания:

  • полускъпоценни камъни;

  • перли;

  • вулканични камъни;

  • естествена кожа;

  • гума;

  • стомана;

  • сребро;

  • памук;

  • пластмаса.

Ръчно изработените бижута от Български дизайнери дават характерен завършек на твоя аутфит и ти гарантират погледи и замечтани въпроси. Преживяванията започват, когато избереш дизайнерски аксесоар.