Доставка


Доставка


Доставката се извършва от куриер на SPEEDY - директно на посочен домашен адрес, на офис адрес, или до поискване - офис на SPEEDY. Срокът на доставка е от 2 до 3 работни дни. Стойността на доставката e в размер на 4.79 лв. и е за Ваша сметка.

Стандартната доставка се изпълнява единственно и само в  делнични дни, по желание на клиента доставката може да бъде извърешна и в съботен ден, но за нея ще бъдете таксувани 3 лв. допълнително.В случай че желаете доставка с куриерите на ЕКОНТ, таксата се поема от клиента, като е възможно стойността да е повече от 4.79 лв. Обикновенно в зависимост от телгото и стойността на наложеният платеж, а също и когато е до офис на ЕКОНТ не надвишава 6 лв.


Ние препоръчваме на всички наши клиенти, които са в движение през работният ден, тоест сменят локацията си, да избират доставка до офис на куриер.


Доставка до страни в Европа

Това Място извършва доставки и в Европа. Доставката се осъществява с Български Пощи, а те обикновенно доставят в  рамките на седмица,.Стоката задължително се застрахова.

Плащането е предварително и е в системата на PayPal или Epay ,  като  трябва да осъществите контакт с нас на телефон, мейл или фейсбук месинджър, за да ви осведомим колко ще излезе доставката до желаната от вас локация, след съгласие от ваша страна ви се генерира линк за плащане.

Пример: леки стоки като бижута пътуват за Германия приблизително за 20 лв в рамките на 5 дни.