Доставка


Доставка


Доставката се извършва от куриер на SPEEDY - директно на посочен домашен адрес, на офис адрес, или до поискване - офис на SPEEDY. Срокът на доставка е от 2 до 3 работни дни. Стойността на доставката e в размер на 4.79 лв. и е за Ваша сметка.

Стандартната доставка се изпълнява единственно и само в  делнични дни, по желание на клиента доставката може да бъде извърешна и в съботен ден, но за нея ще бъдете таксувани 3 лв. допълнително.В случай че желаете доставка с куриерите на ЕКОНТ, таксата се поема от клиента, като е възможно стойността да е повече от 4.79 лв. Обикновенно в зависимост от телгото и стойността на наложеният платеж, а също и когато е до офис на ЕКОНТ не надвишава 6 лв.


Ние препоръчваме на всички наши клиенти, които са в движение през работният ден, тоест сменят локацията си, да избират доставка до офис на куриер.


Доставка до страни в Европа

Това Място извършва доставки и в Европа. Доставката се осъществява с Български Пощи, а те обикновенно доставят в  рамките на седмица. Стоката задължително се застрахова.

Плащането е предварително. Използвайте един от трите заложени метода за предварително плащане - с карта, по банка или с PayPal. Таксата е 20 лв. за заложените дестинации в модула ни за доставка. В случай на проблем с подобна поръчка, споделете проблема с който се сблъсквате в чата,  а ние ще се постараем да го разрешим в рамките на текущият ден.