Доставка


Доставка в България


Доставката се извършва от куриер на SPEEDY - директно на посочен домашен адрес, на офис адрес, или до поискване - офис на SPEEDY. Срокът на доставка е от 2 до 3 работни дни, но обикновено доставяме на следващият ден. Стойността на доставката започва от 4.99 лв. и е за Ваша сметка.

Стандартната доставка се изпълнява единственно и само в  делнични дни, по желание на клиента доставката може да бъде извърешна и в съботен ден, за нея ще бъдете таксувани 3 лв. от куриера.Доставяме и с куриерите на ЕКОНТ, единствено и само до техен офис. Таксата се поема от клиента, като стойността на пратката е възможно да варира, но към момента е 5.99 лв. Доставката и тук е от 1 до 3 дни. Обикновенно се доставя на следващия работен ден след поръчка.


Ние препоръчваме на всички наши клиенти, които са в движение през работният ден, тоест сменят локацията си, да избират доставка до офис на куриер.


Доставка до страни в Европа

Това Място извършва доставки и в Европа. Срока за Доставката се осъществява в рамките на 4 до 6 дена в зависимост от дестинацията. Пратката може да бъде проследена онлайн, да бъде застрахована, така че клиента да се чувства комфортно когато пазарува от нас.

Плащането е предварително. Използвайте един от трите заложени метода за предварително плащане - с карта, по банка или с PayPal. Таксата е 7 евро. за заложените дестинации в модула ни за доставка. В случай на проблем с подобна поръчка, споделете проблема с който се сблъсквате в чата,  а ние ще се постараем да го разрешим в рамките на текущият ден.