колиета

Сравнение (0)


Показани от 1 до 15 от 52 (4 страници)

Избор на колие

Изборът на колие може да бъде точно толкова забавен, продължителен и труден колкото е изборът на мъж.

Това Място има силно влечение към колиетата и предлага богат избор от ръчно изработени красиви неща за теб и твоя специален повод. Специален повод е парти, годеж или сватба и всеки твой ден, в който се събудиш усмихната и с енергия за нови преживявания.

Имай предвид, че твоето колие говори за теб. За това каква си отвътре, какво харесваш, как искаш да те възприемат хората. Ако избереш ръчно изработено бижу с големи нестандартни геометрични форми, то казва за теб, че ти си нестандартна и държиш околните да се съобразяват с това. Същото е и с категоричните цветове. Ако пък изборът ти падне на по-фин и лесен за комбиниране с повече дрехи модел, то ти със сигурност си адаптивна и комуникативна личност.

Когато избираш колие имай предвид следното:


  • дължина;

  • форма;

  • цвят.


Дължина на колието

Дължината на колието има връзка с дължината на шията на дамата. Тук правилото е обратно пропорционално. Високи и фини дами, с издължени крайници и шии са особено стилни с колиета по врата, докато по-ниските дами ще изглеждат отлично с издължени колиета.


Форма на колието

Формата препоръчваме да е символична лично за теб. Ръчно изработените колиета винаги имат скрити послания. Информирай се за смисъла, който е вложил авторът, за силата на даден камък или форма, за да се почувстваш добре с колието, което носиш.


Цвят на колието

Цветът е важен във всеки аспект на външността – цвят на коса, на очи, на облекло, на обувки, на чанта, т.н. Ние горещо препоръчваме да съчетаваш цвета с едно единствено нещо – с настроението си. Ако розовият камък те кара да се чувстваш добре – носи го! Ако есенните цветове на ахатите ти носят уют – какво като си синеока, носи ги!

Добрият стил повелява – акцентът да е един! И ако подбереш ефектно колие, то всички останали аксесоари по теб трябва да са дребни, семпли и ненатрапчиви.

В Това Място можеш да откриеш мечтани колиета с включени природни стихии в тях, колиета, комбиниращи естествена кожа и камъни или синтетични модерни материали. Подбрали сме ръчно изработени бижута в стил “стиймпънк”.