Обеци

Сравнение (0)


Показани от 16 до 30 от 81 (6 страници)

Обеци

Макар и познати още от древността и то като унисекс аксесоар, избирайки дизайнерски ръчно изработени обеци, със сигурност се отдалечаваме от унисекс излъчването и отиваме в територия “запазено за жени”. Висящи или на винт, обеците в селекцията на Това Място носят настроение. Забавни принтове на совички и котки и всякакви други симпатични фигурки. Ръчно изработените обеци в стил “стиймпънк” са изработени със стари часовникови механизми и камъни Swarovski са подходящи за дами с вкус към оригиналното.


Избор на обеци

Ръчно изработените обеци са предпочитан акцент от много дами. Внасят чар във визията със свежи цветове и закачливи форми. Многообразието от форми, размери, материали и цветове може да обърка и опитен стилист понякога. Изборът не обеци често е предизвикателство, тъй като едновременно трябва да отговори на няколко изисквания:

  • да подхождат на формата на лицето;
  • да са в хармония с цветовете на тоалета и/или грима;
  • да са в синхрон с настроението ни.


Форма на обеците според формата на лицето

Основните типове лица са овално, кръгло, триъгълно, квадратно, правоъгълно. Дамите с триъгълно лице е добре да носят триъгълни обеци или къси и широки, т.е. все форми които визуално да компенсират тясната брадичка. Онези, които имат квадратно лице биха били най-мъдри ако заложат на максимално семпли и нежни модели обеци, които да не утежняват допълнително визията в областта на лицето. Тези дами ако са почитателки на по-фрапантните бижута, то нека ги търсят в колие или гривна. Обеците да са скромни. Правоъгълните лица са най-красиви също с малки и подчертано кръгли форми обеци. Дамите с кръгли лица могат да са доста по-смели и свободно да избират от разни форми обеци, като особено добре биха им стояли издължени женствени обеци. Поздравления за всички с овални лица - това е лице с идеални пропорции и на него отива всичко!


Цвят на обеците според цвета на дрехите и грима

Тук тенденциите са променливи и понякога никак не е лесно да се каже кой цвят с кой си отива или по-скоро с кой не е добре да се съчетава. Изборът на обеци е строго индивидуален и зависи както от личния стил, така и от часовия диапазон, в който ще се носят. Вечерните обеци могат да са по-тежки, фрапантни и бляскави, с контрастен цвят, който да привлича погледи в клуба. Дневните, особено ако ще се носят в офиса е добре да бъдат в цветове стриктно подхождащи на дрехата и не особено натрапчиви. 


Обеците и настроението

Това Място препоръчва - добави настроени към деня си с ръчно изработени дизайнерски обеци и се радвай на живота и хората около теб.


Избрана селекция обеци. В списъкът от обеци са включени отлични продукти на добри цени. Избери онлайн обеци сайта само в две стъпки. Доставка нa обеци е в рамките на ден или два за цяла България. Бърза консултация с дизайнер. При избора си на обеци получите винаги коректно обслужване.

Използвайте сортировката в горната част на страницата, за да промените показаните обеци по ваш избор. В категорията, първо ще видите обеци които са подредени по популярност, като първо са показани най-купуваните продукти. Можете да разгледате продуктите още в категорията като позиционирате мишката върху картинката на продукта. Натискайки върху снимката на даден артикул, ще научите достатъчно за размер и цветови варианти в които се предлага.