Модерни Чорапи

Подкатегории

Сравнение (0)


Показани от 1 до 15 от 24 (2 страници)

История

Ние, от Това Място, се поинтересувахме от историята на чорапите. Ето и какво научихме

Първите сведения за чорапите датират от 8 век пр.Хр. Благодарение на гръцкия поет Хезиод. Аксесоарът тогава далеч не е имал вида, който човекът от XXI век познава. Чорапите са се изработвали от животинска кожа и са имали само и единствено практично приложение - да защитават крака от околната среда, да абсорбират потта, произвеждана от крака и да я пренасочват до области, където тя би могла да се изпари. Забавно, нали? Само ако гърците подозираха, че потенето на стъпалата би се превърнало в предпоставка за развитието на един от най-нашумелите трендове от нашето ежедневие.

 

Настояще

Днес нещата много са еволюирали. Благодарение изобретяването на шевната машина единствените животински следи, които могат да се наблюдават върху съвременните чорапи са само животинските принтове. В настоящето разполагаме с хубави и естествени материи и техники на обработка, които даряват краката ни с нежна грижа и топлина. И понеже достъпа до качествени материали е толкова лесен, човекът по естествен път се насочва към естетичната страна на аксесоара и започва да експериментира. Било то с чорапи на шарени точки, или чорапи с огнени пламъци, а защо не и такива с котешки лапички.

 

Модерни чорапи

Ние, от Това Място, не се интересуваме само от миналото и от историята. Ние сме с широко отворени очи и за настоящето. Това е и причината да включим в асортимента си качествени български чорапи. Нашите чорапи отговарят на трите най-важни критерия, касаещи избора на така важния аксесоар, а именно :

  • качество;
  • удобство;
  • стил.

Само от теб зависи дали искаш да внесеш повече слънце и настроение в днешната си визия, или пък искаш да инжектираш доза закачливост с дълги чорапи до коляното.

И тъй като всички знаем, че колкото повече, толкова повече, при нас можеш да намериш и комплекти от по два или три чифта дълги и къси чорапи. Защо ли? За да не губиш време в размисли кой цвят и кой чифт. Вземи и двата. И то на достъпна цена.

Внеси двойно повече настроение в деня си и зарадвай себе си или любим човек със стилни, различни и шарени къси или дълги чорапи.

Модрени чорапи, или просто имате вкус. В случай че искате да внесете настроение и цвят в забързаното ви ежедневие, вие сте попаднали на точната страница.

KrakMe са вашите чорапи, KrakMe са чорапите, които ще искате да покажете на света. Може би ви се иска да сте само по чорапи.... и какво ако е така, пак ли си мислите за модерните KrakMe! KrakMe са вашите модерни чорапи.