Пръстени

Сравнение (0)


Показани от 16 до 17 от 17 (2 страници)

 

Сребърни пръстени

 

Жените обичат пръстени. Всякакви пръстени, в различни форми, цветове и стойност.

  • пръстени от благородни метали;
  • пръстени с камъни;
  • ръчно изрботени пръстени.

Пръстените от благородни метали са особено подходящи за по-зрели дами и такива с подчертано изчистен и по-строг стил на облеклото.

На пръстен с камък винаги може да се довериш и да бъде единствен акцент във визията ти. Голям цветен полускъпоценен камък или малък, блестящ и драгоценен е въпрос на личен избор. На малки и фини ръце като правило не стоят добре обемни бижута. На решителни и по-едри ръце от друга страна ,е препоръчително пръстените да са по-големи, за да са подсилят характера на ръката.

 

 

Ръчно изработените пръстени красят по специален начин женската ръка

 

Те носят особен колорит и са силно свързни с дами, търсещи неповторимост във всяко измерение. В Това Място предлагаме селекция ръчно изработени сребърни пръстени от именити Български автори. При нас могат да се открият пръстени в стил "стиймпънк", както и от съвременни синтетични материали. Правилото, по което селектираме е просто - авторски дизайн, храктерен стил, запомняща се визия.

 

 

Най-чаканото събитие в живота на всяка жена е свързано с пръстен

 

Жената може да си купи всеки един пръстен, създаден някъде по света - обемен и приковаващ вниманието или нежен с камък, дървен или с два цвята метал, ръчно изработен или масово произведен. Не може да си купи само един пръстен - годежен.